مدیریت امور پردیس های استان گیلان

دانشگاه فرهنگیان گیلان خبر داد:

جلسه استانی کمیته نظارت بر تغذیه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان،کمیته استانی نظارت بر تغذیه دانشجویان با حضور  دکتر ابراهیم صفری سرپرست مدیریت امور پردیس های گیلان و معاونین ومسئولین امور دانشجویی پردیس ها ،نمایندگان شورای صنفی دانشجویان وسایر اعضاء در سالن اجتماعات سردار حاج قاسم سلیمانی پردیس شهیده بنت الهدی صدر تشکیل جلسه داد.در ابتدا صفری درخصوص تشکیل کارگروه تغذیه و فعالیت آن گفت: فرآیند نظارت بر طبخ و توزیع غذا بصورت زنجیره ای بوده و از مرحله بررسی کیفیت و کمیت مواد اولیه غذایی، نحوه فرآوری و آماده سازی، رعایت موازین بهداشتی در طول آماده سازی غذا، عوامل موثر بر افزایش کیفیت غذا، نحوه انتقال غذا و نحوه ارائه به دانشجو، بازنگری شود و با رفع نقاط ضعف آن، گام مهمی در ارتقای کیفیت غذا برداشته شود. اظهار کرد: از آنجا که سلایق دانشجویان در مقوله غذا متنوع است، امکان کسب رضایت صددرصدی در زمینه کیفیت غذا ارائه شده میسر نیست اما با این حال همکاران واحدهای مختلف دانشجویی مرتبط با تغذیه، تمام تلاش خود را برای تامین رضایت حداکثری دانشجویان، رعایت الگوی تغذیه سالم و دستورالعمل های بهداشتی بکار می گیرند.

وی با بیان اینکه ارتقاء سطح کیفی و کمی تغذیه دانشجویی در دستور کار واحداموردانشجویی و پرسنل واحدهای مرتبط با تغذیه دانشجویی دانشگاه است، گفت: ارائه غذای با کیفیت برای دانشجویان از دغدغه های اصلی بوده و خواهد بود و از تمامی دانشجویان خواهشمندیم با ارائه انتقادات و پیشنهادات سازنده خود به شورای صنفی دانشجویی و انعکاس آن به مسئولین مربوطه، در بهبود کیفیت غذای ارائه شده، یاریگر ما باشند.

در ادامه نیز معاونین پردیس ها بهمراه مسولین امور دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی در خصوص منوی غذای دانشجویی،زیر ساختهای فیزیکی و نرم افزاری،نیروی انسانی مطالبی را ارائه نمودند.