مدیریت امور پردیس های استان گیلان

اقدامات و چالش ها در حوزه مرتبط با تغذیه

جلسه بررسی اقدامات و چالش ها در حوزه مرتبط با تغذیه در دانشگاه فرهنگیان گیلان برگزار شد.

اهم مطالب مطرح شده در جلسه بررسی اقدامات و چالش ها و اقدامات در حوزه مرتبط با تغذیه :
ساعت ۱۰ صبح یکشنبه دهم اردیبهشت 1402.
۱.هدف ارتقاء مدیریت در امور تغذیه و آشپزخانه.
۲.نیرو های طبخ و توزیع فقط می بایست در امور اشپزخانه به کار گرفته شوند.
۳.با مدیریت خوب آشپزخانه و امر طبخ و توزیع، دانشجو می تواند ارامش را درک کند .
۴.نظارت بر نیرو های آشپزخانه و عملکرد آنها به صورت کیفی بخشی بر عهده معاونت توسعه است.
۵.پرداخت اضافه کار در بین نیروهای آشپزخانه می تواند متغییر باشه تا ۱۰۰ ساعت.
۶.رضایتمندی کارکنان آشپزخانه بسیار مهم است.
۷.کلیه کارگران آشپزخانه  باید کارت بهداشت بتهیه کنند.
۸.استان ها تا ۲۰ هر ماه نسبت به تکمیل اطلاعات کارکنان در سامانه اقدام کنند و اطلاعات تا ۲۲  هرماه باید در سامانه بارگزاری شود و تا ۲۵ هر ماه تایید شود و در نهایت پایان ماه حقوق پرداخت شود .
۹.شماره نماینده تام اختیار شرکت جهت پاسخگویی در اختیار اعضاء قرار گرفت.